F1: Lewis Hamilton vadászpilóta lett volna a Top Gun 2-ben

Vágólapra másolva!
2022.08.09. 17:31
null
Tom Cruise (balra) és Lewis Hamilton egyelőre nem szerepel közös filmben (Fotó: AFP)
A Formula–1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton a Vanity Fairnek adott interjújában elárulta, egy harcoló vadászpilótát alakított volna a Top Gun című mozifilm második részében, ám a forgatás ütközött volna a versenynaptárral, így fájó szívvel le kellett mondania a szerepet.

 

Lewis Hamilton elárulta, évekkel ezelőtt még a Holnap határa című film forgatására kapott meghívást Tom Cruise-tól, s a színésszel azóta is jó barátságot ápol, így amikor meghallotta, hogy készül a Top Gun második része, mindenképpen szeretett volna akár csak egy egészen apró szerepet kapni az alkotásban.

Kiderült, egy harcoló vadászpilótát alakíthatott volna, ám az F1-es versenynaptárral ütközött a film forgatása, ezért le kellett mondania a szerepet.

„Akár még a háttérben is sepregettem volna, ha bekerülök a filmbe, de sajnos nem fért volna bele az időmbe. Életem egyik legnehezebb, legfeldúltabb beszélgetése volt, amikor lemondtam a lehetőséget” – árulta el Hamilton.

A hétszeres világbajnok brit azonban így sem marad filmes elfoglaltság nélkül, június elején derült ki, hogy ő lesz a Brad Pitt főszereplésével készülő F1-es film egyik producere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik