F1: Leclerc is megfertőződött a koronavírussal

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2021.01.14. 16:06
null
Leclerc-nek enyhe tünetei vannak (Fotó: AFP)
A Formula–1-es Ferrari monacói versenyzője, Charles Leclerc a közösségi oldalain tudatta, hogy pozitív koronavírustesztet produkált.

 

„Közölni szeretném veletek, hogy pozitív lett a koronavírustesztem. A csapat protokollja szerint rendszeresen teszteltetem magam. Sajnos a tudomásomra jutott, hogy érintkeztem olyan személlyel, aki megfertőződött, így azonnal elkülönítettem magam, és értesítettem mindenkit, akivel kapcsolatba kerültem. Az ezt követő tesztem pozitív lett. Jelenleg jól érzem magam, csak enyhe tüneteim vannak. A karantént a monacói otthonomban fogom tölteni a helyi egészségügyi előírásoknak megfelelően" – áll a monacói versenyző közleményében.

Charles Leclerc az ötödik aktív Formula–1-es versenyző, aki megfertőződött a koronavírussal. A 2020-as idényben Sergio Pérez két, míg Lance Stroll és Lewis Hamilton egyenként egy versenyt volt kénytelen kihagyni. Legutóbb a mclarenes Lando Norris produkált pozitív tesztet, a fiatal brit a dubai nyaralása során betegedett meg, nem sokkal a téli edzőtábora előtt.

A 2021-es kiírás jelen állás szerint a március 28-i hétvégén veszi kezdetét Bahreinben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik