F1: látni kell, hogyan érkezett meg Ricciardo Austinba – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2022.10.21. 13:01
null
Ricciardo lóháton, az amerikai zászló színeiben pompázó öltözékben jelent meg Austinban (Fotó: AFP)
Daniel Ricciardo az utolsó évét tölti a McLaren F1-es versenyzőjeként. A Texas állambeli Austinban feltűnő belépője volt az ausztrál pilótának: cowboyként, zenekísérettel lovagolt be a paddockba.

Ahogy mi is megírtuk, Daniel Ricciardo nem lesz tagja a Formula–1 jövő évi mezőnyének. Sajtóhírek szerint az ausztrál versenyző a Mercedes tesztpilótája lehet a 2023-as évben.

Ricciardo kihasználja utolsó futamait, s ezúttal lóháton érkezett meg az austini pályára. Neki nagy kedvence az amerikai helyszín, nemcsak a vonalvezetését, hanem az amerikai atmoszférát is szereti. Ezt a hangulatot akarta tetézni az amerikai zászló színeiben pompázó ruhájával, country-kísérettel és a lóháton történt belépővel. Ricciardo korábban volt már NFL-mezben és sokszor texasi akcentussal szórakoztatja a közönséget az interjúk során. Az ausztrál arra is figyelt, hogy a lovának is adjon paddockbelépőt „Horsey McHorseface” néven.


A pilóta a napokban a The-Race-nek nyilatkozott: „Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok tökéletes. Vannak gyengeségeim. És sajnos ez az autó végérvényesen megmutatta ezt” – mondta Ricciardo. Az ausztrál nem akar a mezőny végén csatázni, mert úgy érzi, akkor nem élvezné a versenyzést.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik