Leclerc (balra) elbúcsúzott főnökétől (Fotó: AFP)

 

Nem sokkal a kedd reggel kiadott közleményt követően az olasz istálló pilótái Twitter- és Instagram-oldalaikon osztották meg véleményüket az utóbbi, közösen eltöltött időszakkal kapcsolatban, és fejezték ki köszönetüket Binotto felé.

Annak ellenére, hogy a csapat az idényben a várakozások alatt teljesített és a legtöbb kritika a vezetőséget érte, mégis mindkét versenyző pozitív hangvétellel, az eddigi éveket megköszönve búcsúzott a csapatfőnöktől.

„Köszönök mindent, Mattia. Négy intenzív évet töltöttünk együtt, tele boldog pillanatokkal és természetesen pár elkerülhetetlen nehézséggel is. Az irántad érzett megbecsülésem és tiszteletem sohasem halványult el, és mindig teljes odaadással küzdöttünk a közös célok eléréséért. Sok szerencsét mindenhez” – fejezte ki köszönetét Charles Leclerc az Instagram-oldalán.

„Köszönöm, Mattia. Örömömre szolgált melletted dolgozni tűzön-vízen át. Köszönöm a csodás emlékeket és a pillanatokat, amiket megosztottunk a pályán és azon kívül is. Minden jót kívánok a jövőbeli céljaidhoz” – fogalmazott Twitteren Carlos Sainz Jr. Leclerc-hez hasonló módon.