F1: „Idióták vagytok!” – Ricciardo kiakadt a szenzációhajhászás miatt

Vágólapra másolva!
2021.04.09. 17:57
null
Ricciardo nem érti, miért a balesetekkel kell népszerűsíteni a sportágat (Fotó: AFP)
A Formula–1-es McLaren ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo idiótának nevezte a sorozat közösségi oldalait kezelőket, illetve mindazokat, akik a pályán történt balesetekkel kívánják népszerűsíteni a száguldó cirkuszt.

 

Daniel Ricciardo már a tavalyi Bahreini Nagydíjat követően is kritikusan fogalmazott a Romain Grosjean horrorisztikus balesetét hosszasan mutató, s többször is visszajátszó műsorszerkesztőkkel kapcsolatban, míg most a Formula–1 közösségi médiában történő megjelenéséért felelőket, illetve a Netflixet bírálta.

Tavaly az F1 a közösségi oldalain megosztott egy videót az év tíz legjobb pillanatáról, s ebből nyolc baleset volt. Én erre csak annyit tudok mondani: Srácok, ti kib...ott idióták vagytok! A tizenkét évesek talán ilyenfajta tartalomra kíváncsiak, mert ennél jobbat nem tudnak, de mi nem vagyunk gyerekek. Szóval jobban kéne csinálni, srácok! Ennél jobban!" – nyilatkozta a Square Mile-nak.

Az ausztrál versenyző ezt követően a Formula–1-ről dokumentumfilm-sorozatot, vagyis a Drive to Survive-ot készítő Netflixet is megtalálta. Ricciardo elmondta, az első évad tetszett neki, és érezte a műsor pozitív hatásait, ám kifejtette, a második évadban már voltak olyan részek, amelyeket erőltetettnek érzett.

A második évadban voltak részek vagy jelenetek, amelyeket kissé erőltetettnek éreztem. Próbáltak egyfajta rivalizálást teremteni köztem és Carlos (Sainz Jr.) között, ami nem igazán létezett. Ő nem nagyobb ellenfél nekem, mint bárki más, nem volt semmilyen személyes harag köztünk, de úgy érzem, a Netflix ki akart valamit hozni belőle, szóval sok kérdést kaptam Carlosszal kapcsolatban. Talán senki sem vette észre, de én úgy voltam vele, hogy ő rendben van. Ha Carloshoz viszonyítok, vannak emberek, akiket sokkal kevésbé kedvelek. Úgy értem, úgy öltözködik, mint egy hatvanéves, de ettől eltekintve nincs vele semmi gond" – magyarázta Ricciardo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik