Russell belátta, nem jól kezelte a vasárnapi esetet (Fotó: AFP)

 

„Nem a tegnapi napra vagyok a legbüszkébb. Tudtam, hogy a mostani lehet az egyik legnagyobb lehetőségünk arra, hogy pontot szerezzünk az idén, és amikor ilyen sokat jelentenek ezek a pontok a számunkra, mint most, akkor néha kockázatot vállalsz. Ez most nem volt kifizetődő, és vállalom a felelősséget érte."

„Volt időm arra, hogy átgondoljam a történteket, és most már látom, teljesen másképp kellett volna kezelnem az egész helyzetet. A pillanat hevében dúlnak az érzelmek, és az enyémek tegnap felülkerekedtek rajtam. Bocsánattal tartozom Valtterinek, a csapatomnak, valamint mindazoknak, akik csalódtak bennem. Nem ilyen vagyok, ennél többet várok magamtól, mivel tisztában vagyok vele, hogy mások is többet várnak tőlem. Megtanultam néhány kemény leckét ezen a hétvégén, és jobb versenyzőként és emberként fogok visszatérni."

„Most már teljes mértékben Portugáliára összpontosítok, illetve arra, hogy megmutathassam, milyen is vagyok. Köszönök minden üzenetet, a pozitívakat és a negatívakat is. Segíteni fognak a fejlődésben" – üzent a közösségi oldalain George Russell.