F1: Ecclestone fizette a Lotus számláit az Abu-dzabi Nagydíjra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.27. 12:21
Bernie Ecclestone, a Formula–1 legfelsőbb vezetője biztosította a Lotus szereplését a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjra. A részletek még nem teljesek, de tekintettel a Renault átvételére és az elhúzódó tárgyalásokra, a csapat nem tudta kifizetni a nagydíjjal járó számlákat.

Bernie Ecclestone végül kifizette a teljes összeget, a személyzet csütörtökön elkezdhetett kipakolni, de így is két nap késésből indult a csapat. A Renault felvásárolná a Lotust, így gyári csapatként térne vissza a következő szezonban. Maldonado reméli, ez volt az utolsó ilyen nehéz hétvégéje.

„Remélem, jövőre megoldjuk az ilyen problémákat. Ezek nagy nyomást és feszültséget jelentenek a csapat számára – fogalmazott Maldonado. – Remélem, hamarosan kapunk új híreket a Renault-ról. A jövőre nézve fontos tudni, mire számítsunk. Világos, hogy lesz még tárgyalás, és közel a megegyezés. Minden nappal egyre közelebb, de a végső megegyezés mindig bonyodalmakkal jár. Muszáj megegyezni a Renault-val, ez lenne a legjobb a csapatnak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik