F1: botrány - a Twitteren hamisították Mick Schumachert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 20:05
null
Mick Schumacherről exkluzív fotókat is megosztott a rejtélyes Twitter-profil
Rejtély lengi körül a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia, Mick Schumacher közösségi oldalakon való megjelenését. A sikeres gokartkarrierje után az idén formulaautóra váltó tinédzser Twitter-profilja el is tűnt.

A Bild a héten nagy cikkben számolt be arról, hogy Schumacher gyerekei sikeresek, Gina Maria lovasversenyeken indul,míg Mick gokartozik, építi autóversenyzői karrierjét. Pár nap múlva MickSchumacher1 néven megjelent valaki a Twitteren mint Mick Schumacher hivatalos profilja. Azt követően, hogy a profilnak órákon belül 5400 követője lett, s exkluzív fotókat közölt a kis Schumi Formula–4-es tesztjéről, a Bild felkereste Sabine Kehmet, a Schumacher család szóvivőjét, aki cáfolta, hogy közük lenne a profilhoz.

A Bild közölte, hogy hamis a profil, amely ezt követően Mick Schumacher szurkolói oldalaként működött tovább, de nem sokáig, mostanra törölték. Arról, hogy ki hozta létre a profilt, semmit sem lehet tudni.

A 2013. december 29-én történt síbalesete óta súlyos fejsérüléséből a nyilvánosságot teljesen kerülve lábadozó Michael Schumacher fia még nem is versenyzett autóval, de már a saját bőrén is tapasztalja, mi várhat rá, ha befut.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik