F1: Bianchi állapota továbbra is kritikus, de stabil

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.30. 16:19
A Bianchi család közlése szerint továbbra is kritikus, de stabil a Formula–1-es Japán Nagydíjon borzalmas balesetet szenvedő Jules Bianchi állapota.

A francia pilóta súlyos, kiterjedt agykárosodást szenvedett a szuzukai balesetben, kórházba szállítása óta intenzív osztályon ápolják.A francia pilóta súlyos, kiterjedt agykárosodást szenvedett a szuzukai balesetben, kórházba szállítása óta intenzív osztályon ápolják.

„Négy hete érte Jules-t baleset, továbbra is a Mie Klinikán kezelik Jokkaicsiben. A szakemberek megállapítása szerint az állapota továbbra is kritikus, de stabil. Tovább harcol. Megjelentek hírek arról, hogy milyen tervek vannak a kezelésével kapcsolatban, ám egyelőre marad Jokkaicsiben. Lépésről lépésre haladunk. Jules a lehető legjobb kezelést kapja a klinikán, orvosai rendszeres kapcsolatban állnak a római La Sapienza Egyetem idegsebészeivel és az FIA orvosi bizottságának elnökével, Gérard Saillant professzorral. Köszönjük mindenkinek, aki Jules-nek szorít és imádkozik érte” – írta a Bianchi család a Marussia-istálló honlapján megjelent közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik