F1: Berger tárgyal a Mercedesszel Rosberg új szerződéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 17:28
Gerhard Berger képviseli Nico Rosberget a Mercedesszel való szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokon.

„Egyszer csak, ha úgy tetszik, Nico menedzsere lettem, de csak átmenetileg – mondta Berger a Sport Bildnek. – Keke Rosberg kért meg arra, hogy képviseljem Nico érdekeit a Mercedesszel való tárgyalássorozat során. Igent mondtam, de ez nem jelenti azt, hogy hosszú távon a menedzsere lennék vagy beleszólnék egyéb dolgaiba. Mindkét félnek azt javaslom, hogy folytassák az együttműködést, mert ha nem így történik, a Mercedes elveszíti a konstruktőr-világbajnokságot, Nico karrierjének pedig vége. Pascal Wehrleint jövőre még túl korai a gyári Mercedesbe ültetni. Nagyon jó pilóta, de még rutint kell szereznie, mondjuk a Williamsnél, amely a Mercedestől kapja a motorokat.”Berger a Sport Bildnek. – Keke Rosberg kért meg arra, hogy képviseljem Nico érdekeit a Mercedesszel való tárgyalássorozat során. Igent mondtam, de ez nem jelenti azt, hogy hosszú távon a menedzsere lennék vagy beleszólnék egyéb dolgaiba. Mindkét félnek azt javaslom, hogy folytassák az együttműködést, mert ha nem így történik, a Mercedes elveszíti a konstruktőr-világbajnokságot, Nico karrierjének pedig vége. Pascal Wehrleint jövőre még túl korai a gyári Mercedesbe ültetni. Nagyon jó pilóta, de még rutint kell szereznie, mondjuk a Williamsnél, amely a Mercedestől kapja a motorokat.”

Rosberg (akinek az idény végén lejár a szerződése) jövője azóta lett felkapott téma, hogy olasz sajtóhírek szerint a Ferrari szívesen elvinné abban az esetben, ha az idény után pótolni akarná Kimi Räikkönent.

„Boldog vagyok a Mercedesnél, a csapat is elégedett velem, biztos vagyok benne, hogy még jó néhány évig a csapatnál maradok. Nem foglalkozom az új szerződésemmel, emiatt nem kell aggódnom” – mondta a vb-éllovas Rosberg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik