F1: Azért bírálnak, mert nyílt lapokkal játszunk - Montezemolo

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 10:21
A Ferrari elöljárói szerint a Red Bull vezetői képmutatóak, amikor egyenlőtlen bánásmóddal vádaskodnak a Scuderia pilótái között, hiszen az osztrák csapaton belül is látható a kivételezés. Luca di Montezemolo elnök és Stefano Domenicali csapatfőnök a spanyol Marcának beszélt erről.

„Lehet, hogy másoknak nem tetszik, hogy nyílt lapokkal játszunk, és kritizálnak minket emiatt, de tudjuk, hogy ők is ugyanezt teszik, csak kevésbé egyértelműen” – mondta Montezemolo, a Ferrari elnöke, kiemelve az Amerikai Nagydíjon történt esetet, amikor Felipe Massa autójában azért bontották meg a váltó plombáját, hogy a brazil öt rajthelyes büntetést kapjon, és Fernando Alonso a tiszta oldalról, jobb pozícióból indulhasson.Montezemolo, a Ferrari elnöke, kiemelve az Amerikai Nagydíjon történt esetet, amikor Felipe Massa autójában azért bontották meg a váltó plombáját, hogy a brazil öt rajthelyes büntetést kapjon, és Fernando Alonso a tiszta oldalról, jobb pozícióból indulhasson.

Domenicali szerint a Red Bullnál is van kedvezményezett, Sebastien Vettel jobb körülmények között versenyezhet, mint Mark Webber.

„Miért van Webber autóján annyi műszaki hiba? Mert a legjobb alkatrészek Vettel kocsijára kerülnek. Nincs ezzel semmi baj, ez normális, nem is tesszük ezt szóvá. Nem szeretünk másokról beszélni, mások viszont sokat beszélnek rólunk” – mondta a csapatfőnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik