F1: Akár igaza van, akár nincs, nem érdekel – Hamilton Rosbergről

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 13:55
null
Hamiltont nem érdeklik korábbi csapattársa nyilatkozatai (Fotó: Tumbász Hédi)
Úgy tűnik, továbbra is van némi feszültség Lewis Hamilton és Nico Rosberg között. Bár már lassan három éve nem csapattársak, Hamilton még mindig kissé ridegen nyilatkozik korábbi vb-riválisáról.

 

Visszavonulása után sem szakadt el teljesen a Formula–1 világától Nico Rosberg, aki többek között saját YouTube-csatornáján mutatja be az életet exversenyzőként és kommentálja a királykategóriában zajló eseményeket, valamint rendszeresen mondja el a véleményét a sajtón keresztül is. Természetesen korábbi csapatáról, a Mercedesről is gyakran nyilatkozik – nemrégiben például azt árulta el, hogy Valtteri Bottas szerinte biztosan távozik az istállótól az idény végén.

Persze Rosberg attól sem retten meg, ha korábbi csapattársáról és vb-riválisáról,Hamiltonról mondhatja el a véleményét. Ám amikor az ötszörös világbajnokot kérdezték Rosberg videoblogjáról és nyilatkozatairól, Hamilton úgy reagált, mintha még mindig csapattársak lennének és továbbra is nagy lenne a feszültség kettejük között.

„Egyetlen részt sem láttam belőle, egyszerűen nincs hatással az életemre – kommentálta Hamilton Rosberg videóit. – Akár igaza van, akár nincs, nem érdekel, de persze megvan a joga a saját véleményére. Az én rekordjaim és eredményeim önmagukért beszélnek. Mindig vannak olyanok, akik nem értek el akkora sikereket, mint én, de szóhoz akarnak jutni. Ez viszont rendben van. Egyszer olvastam egy könyvet, és abban az szerepelt, hogy ha az emberek rosszat mondanak rólad, ne vedd magadra, mert valójában önmagukról beszélnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik