F1: Akár a tervezőasztalig vissza kell nyúlnunk - Hamilton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 16:36
Lewis Hamilton elkeseredettsége érthető volt azt követően, hogy a Mercedesszel a Spanyol Nagydíjon a második rajtkockából indulva a 12. helyen ért célba.

„Tudtuk, hogy nehéz verseny lesz, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire szenvedni fogunk. Borzasztó volt, nem szeretnék még egy ilyen versenyt átélni, végig hátrafelé mentünk – mondta Hamilton. – Bahreinben a verseny derekán hirtelen jó lett a kocsi, arra számítottunk, hogy ismét fel fog gyorsulni, de ezúttal ez nem következett be. Akármikor odaléptem a gázra, a gumik tönkrementek. Ezt a problémát valahogy orvosolnunk kell, akár a tervezőasztalig vissza kell nyúlnunk.”Hamilton. – Bahreinben a verseny derekán hirtelen jó lett a kocsi, arra számítottunk, hogy ismét fel fog gyorsulni, de ezúttal ez nem következett be. Akármikor odaléptem a gázra, a gumik tönkrementek. Ezt a problémát valahogy orvosolnunk kell, akár a tervezőasztalig vissza kell nyúlnunk.”

Ross Brawn csapatfőnök is elkeseredetten nyilatkozott.

„Elmondhatatlanul bosszantó, hogy végre van egy kocsink, amely teljesítmény terén az egyik legjobb a mezőnyben, de a versenyen lábujjhegyen kell járnunk a gumik miatt” – mondta elkeseredetten a szakember.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik