F1: „A rádióüzeneteim alapján azt hihetik, s.ggfej vagyok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.06. 18:33
Romain Grosjean elismerte, hogy a rádióüzenetei ellenségessé tehetik azok szemében, akik nem ismerik igazán, és megpróbál változtatni a kifejezésmódján.

„Szenvedélyes vagyok. Nem hidegvérű finn, haneminkább latinos. A rádióüzeneteim alapján azonban azt hihetik, hogy egy s.ggfej vagyok – mondta Grosjean Szuzukában. – Szerintem viszont kellemes srác vagyok, és ezt tudják is, akik ismernek.”

„Ezek az üzenetek azért vannak, mert hajtom magam, és hajtani akarom a csapatomat is. Megpróbálom egy ideje visszafogni magam, mert a tévéközvetítésben úgy tűnhet, hogy rossz, amit csinálok – mondta a francia. – A mis sportunkban a tenisszel és a focival ellentétben ott a mikrofon a szánk előtt.”

„Még a cselgáncsban sem azt mondják egymásnak, hogy »szép volt, legközelebb talán én nyerek«, hanem azt, hogy »szép volt, de legközelebb megöllek«” – mondta a cselgáncsrajongó pilóta, aki azt mondta, csapata nem neheztel rá az olykor trágár megnyilvánulásai miatt.

Grosjean elmondta, elsősorban az idegesíti az idén, hogy a legtöbb esetben a verseny legvégére jönnek rá, hogyan kellett volna beállítani az autót.

Egy klasszikus képsor még a Lotus-korszakból:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik