F1: a McLarennél összevissza beszélnek a 2015-ös felállásról

Vágólapra másolva!
2014.08.24. 12:34
Ellentétes nyilatkozatokat tettek a McLaren vezetői arról, mikor véglegesítik a 2015-ös pilótafelállásukat. Jonathan Neale ügyvezető azt mondta, csak a szezon után döntenek, míg Eric Boullier csapatfőnök ezt kizárta, azt állítva, hamarosan kiderül, kik lesznek a pilótáik jövőre.

Neale-t a BBC kérdezte a szombati szabadedzés alatt, és azt mondta, nem sürgős a döntés, biztosan várnak a szezon végéig. Ám Boullier az amerikai NBC-nek nyilatkozva mást mondott.

„Nem várunk a szezon végéig. Tudom, hogy a szurkolók kíváncsiak, és a két pilótánknak is fontos, hogy mielőbb megtudja, hogyan döntöttünk. Megtehetjük, hogy várunk pár napot vagy pár hetet, de hamarosan döntenünk kell” – mondta a francia.

A Jenson Buttont és Kevin Magnussent alkalmazó McLaren tavaly Sergio Pérezt igen későn tette ki a csapatból, a mexikói karrierje hajszál híján véget ért. A wokingiakkal már hírbe hozták Fernando Alonsót, de a spanyolról azt mondta Marco Mattiacci, a Ferrari csapatfőnöke, hogy Kimi Räikkönennel együtt marad 2015-ben a Scuderiánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik