F1: a McLaren különleges festéssel készül a Monacói GP-re – képek

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2021.05.16. 20:16
null
Különleges festést kap az MCL35M-es Monacóban (Fotó: Twitter/McLarenF1)
A Formula–1-es McLaren vasárnap este hivatalosan bejelentette, hogy különleges festésbe öltözteti az autóit a jövő heti Monacói Nagydíjon, amivel a régi-új partnere, a Gulf ikonikus dizájnját idézi meg.

 

A McLaren és a Gulf először az 1960-as évek végén működött együtt, s partnerség tavaly júliusban éledt újra. A felek a soron következő Monacói Nagydíjra különleges festéssel is készültek, amelyet vasárnap este lepleztek le.

Az MCL35M-es festése az ikonikus világoskék és narancssárga színeket ötvözi. A kocsin kívül a versenyzők, Lando Norris és Daniel Ricciardo csapatruháján, az istálló felszerelésén, valamint a közösségi médiás oldalain is megjelenik az új dizájn. A két pilóta emellett különleges sisakfestéssel is készül a hercegségbeli futamra.

„Így tiszteleg a McLaren a Gulf ünnepelt versenyautó-festése előtt. Óriási rajongói vagyunk a bátor és a merész külsőknek, és a Gulf kékje az egyik legkedveltebb színezés a versenyzés világában. A kultúra egyik ünnepelt darabja, amely túlmutat a versenyzés világán" – áll az ügyvezető igazgató, Zak Brown közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik