F1: a Caterham csődje miatt nem tért vissza Barrichello

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.05. 10:24
A Caterham csődje választotta el Rubens Barrichellót attól, hogy rajthoz álljon az idei utolsó három futamon – állítja a csapathoz közel álló forrás.

Az istálló irányítását a nyáron átvevő csoport által a csapat vezetésével megbízott Colin Kollesa hét végi Brazil Nagydíj szervezőivel összefogva előrehaladott tárgyalásokat folytatott brazil vállalatokkal, amelyek támogatták volna a 42 éves brazil visszatérését.

„Az utolsó három versenyen Barrichello indult volna. A szponzorokkal megegyeztünk, minden adott volt ahhoz, hogy a brazil beüljön az autóba. Fantasztikus lett volna az F1 számára” – idézte a Fox Sports a csapat egyik bennfentesét.

A 11-szeres futamgyőztes Barrichello, aki Kobajasi Kamui helyén versenyzett volna, korábban elmondta, szívesen elindulna egy Brazil Nagydíjon úgy, hogy tudja, az az utolsó, és elköszönhet a szurkolóitól, mert 2011-ben a szezon végén tudta meg, hogy nem tartja meg a Williams. Álma megvalósítása érdekében abba is beleegyezett volna, hogy a pontszerzésre esélytelen Caterham autóját vezesse.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik