PSV: Nagyobb arányban is nyerhettünk volna - Dzsudzsák Balázs

Vágólapra másolva!
2010.11.05. 09:32
Dzsudzsák Balázs, a PSV szélsője a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a csütörtök esti, DVSC-TEVA elleni Európa-liga-mérkőzés (3–0) után. A magyar légiós úgy véli, csapata nagyobb különbséggel is győzhetett volna.

„Annyiban más volt a mostani az előző összecsapáshoz képest, hogy több gólt rúgtunk, dominánsabban játszottunk, ezért a saját és a csapatom teljesítményével is sokkal elégedettebb vagyok. Hoztuk a kötelezőt, és ha kicsivel több szerencsénk van, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Amikor a Debrecen előrébb merészkedett, akkor helyzetekig is eljutott; ha a meccs nagyobb részében ilyen bátran futballozott volna a Loki, akkor még élvezetesebb találkozót vívhattunk volna" – nyilatkozta Dzsudzsák.Loki, akkor még élvezetesebb találkozót vívhattunk volna" – nyilatkozta Dzsudzsák.

„Nem lepett meg a vendégek zárt játéka, hiszen több ízben is beszéltem a lokistákkal, és tudtam, hogy a budapesti mérkőzéshez hasonlóan itt sem fognak minden mindegy alapon focizni azért, hogy pontot szerezzenek. Arra készültünk, hogy sündisznóállásban várnak majd bennünket, de szerencsére ez csak az utolsó negyedórára volt igaz, ami nagyon kellemes csalódás volt számunkra" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik