El: Baluta és Magasföldi is bekerült a PAFC keretébe

Vágólapra másolva!
2020.08.26. 10:29
null
Liridon Latifi is tagja a Puskás Akadémia keretének (Fotó: Meder István)
Az uefa.com közzétette a svéd Hammarby elleni, csütörtöki, idegenbeli El-selejtezőre készülő Puskás Akadémia keretét.

 

A keret összetétele azért volt kérdéses, mert a Puskás Akadémia 1. fordulós bajnoki meccse azért maradt el, mert a klub több játékosa is pozitív koronavírustesztet produkált, majd a 2. fordulóban sem léptek pályára a felcsútiak. Mint beszámoltunk róla, a PAFC II szerdára kiírt NB III-as bajnokiját is elhalasztották, így várható volt, hogy a második keretből többen is bekerülnek az El-keretbe.

Ez így is lett, mert az NB III-as csapatból többek között a harmadosztályban öt forduló alatt négy gólt szerző Magasföldi József, az albán Liridon Latifi, a magyar/román kettős állampolgár Corbu Marius és a 36 éves kapus, Molnár Péter is bekerült a keretbe, ahogy a Csákváron kooperációs kölcsönben szereplő mongol Ganbold Ganbayar is (igaz, úgy tudjuk, utóbbi nem utazik el a csapattal Svédországba). Viszont több nyári szerzemény is tagja a névsornak, így Kiss Ágoston, a portugál Joao Nunes, a román Alexandru Baluta, a brazil Weslen és a horvát Antonio Mance is. Ugyanakkor hiányzik a névsorból az előző idényben kulcsembernek számító cseh csatár, David Vanecek és a tavaszi bajnoki hajrában első számú kapussá váló Tóth Balázs és a német védő, Thomas Meissner is.

A PAFC EL-KERETE
Kapusok:
Auerbach Martin, Kiss Ágoston, Molnár Péter
Védők: Deutsch László, Kamen Hadzsiev, Nagy Zsolt, Joao Nunes, Radics Márton, Spandler Csaba, Szolnoki Roland
Középpályások: Alexandru Baluta, Josip Knezevic, Komáromi György, Jakub Plsek, Urblík József, Yoell van Nieff
Támadók: Corbu Marius, Ganbold Ganbayar, Kiss Tamás, Liridon Latifi, Magasföldi József, Antonio Mance, Luciano Slagveer, Tamás Nándor, Junior Weslen

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ

19.00: Hammarby (svéd)–PUSKÁS AKADÉMIA – élőben az NSO-n!
Stockholm,
Tele2 Arena. V: Zebec (horvát)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik