Mourinho: Mondtam Szonnak, Puskás-díjasként illene gólt szereznie a Puskás Arénában

Vágólapra másolva!
2021.02.19. 09:55
null
José Mourinho figyelmeztetett: nem bízhatja el magát a Tottenham (Fotó: Balogh László)
Mint megírtuk, a Tottenham idegenben 4–1-re legyőzte a Wolfsberger AC-t a labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszának első körében, a párharc budapesti odavágóján. A meccs után José Mourinho arról beszélt, hogy együttese nem bízhatja el magát.

„Elégedett vagyok minden játékosom teljesítményével, valamint a végeredménnyel is. Fél lábbal már a nyolcaddöntőben vagyunk, de még nem jutottunk tovább. Boldogsággal tölt el az első félidei játékunk, örömteli, hogy háromgólos előnyre tettünk szert, ám a második játékrészben hibáztunk, jobban kellett volna teljesítenünk. Reméltem, hogy öt vagy hat gólt szerzünk, de ez az eredmény is jó. Nem gondolom ezt hihetetlen győzelemnek, ez csupán egy siker, ami jó érzéseket kelt bennünk. A hazaút így azért más lesz, mintha egy vereség után kellene repülőre szállnunk” – értékelt José Mourinho a találkozó utáni sajtótájékoztatón, míg a Sport Tv kérdésére Szon Hung Min góljával viccelődött.

„A mérkőzés előtt mondtam Szonnak, hogy Puskás-díjasként azért illene gólt szereznie a Puskás Arénában. Örülök, hogy hallgatott rám.”

Szon Puskás-díjas találata

A portugál szakember elárulta azt is, hogy Harry Kane-t elővigyázatosságból nem nevezte a keretbe, miután néhány napja térhetett vissza a bokasérüléséből.

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Wolfsberg (osztrák)–Tottenham Hotspur (angol) 1–4(Liendl 55. – 11-esből, ill. Szon Hung Min 13., Bale 28., Lucas Moura 34., Bergwijn 88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik