Leipzig: 200 Rangers-drukker „elüldözte” Gulácsiék edzőjét

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.04.27. 19:06
null
Domenico Tedesco a lipcseiek szerdai edzésén (Fotó: AFP)
Domenico Tedesco, az RB Leipzig olasz vezetőedzője úgy döntött, hogy a Rangers elleni Európa-liga-elődöntőt megelőző két éjszakát nem a Lipcse központjában lévő szálláshelyén, hanem – a nyugodt felkészülés érdekében – inkább a labdarúgóklub akadémiáján tölti.

 

Tedescót decemberben nevezték ki Jesse Marsch helyére, és azóta is egy elegáns lipcsei szállodában lakik. Viszont a csütörtöki meccs alkalmából Rangers-szurkolók is bejelentkeztek a hotelbe, és vélhetően nem lesznek csendesek...

„Először is boldogok vagyunk, hogy Rangers-szurkolók érkeznek a városba, hiszen fizetnek a szállásért, fizetnek az éttermekben, rendelik a söröket, mindez jó a német gazdaságnak – jellemezte a helyzetet Domenico Tedesco, majd nevetve hozzátette: – Mint megtudtam, a mi remek szállodánkba is érkeznek körülbelül kétszázan, ezért úgy döntöttem, inkább áthurcolkodom az akadémiára. Félreértés ne essék, örülök, hogy kiváló lesz a hangulat, hasonlóra számítok a visszavágón az Ibroxban is, és a futballban nincs nagyobb élmény, mint az efféle különleges alkalmak átélése.”

A Leipzig csütörtök este kilenckor kezd a Rangers ellen, ugyanakkor kezdődik a másik elődöntő első felvonása is.

EURÓPA-LIGA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK – CSÜTÖRTÖK
21.00:
RB Leipzig (német)–Rangers FC (skót) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: West Ham United (angol)–Eintracht Frankfurt (német) (Tv: RTL+)
A visszavágókat május 5-én játsszák le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik