Képek: a római emberek öröme inspirálta Mourinho egyedi tetkóját a trófeákkal

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.18. 10:11
Mint arra a közösségi oldalainkon felhívtuk a figyelmet, az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho egy különleges tetoválással tiszteleg azon csapatok előtt, melyekkel felért a csúcsra az európai kupasorozatokban. Az 59 éves portugál tréner a Bajnokok Ligája-, az Európa-liga-, valamint az Európa-konferencialiga-trófeát is magárra varratta. Mutatjuk az alkotásról készült fotókat!

José Mourinho az első edző, aki négy különböző csapattal (FC Porto, Inter, Manchester United, Roma) bejutott egy európai klubsorozat döntőjébe, mi több, a Bajnokok Ligáját (Porto, Inter), az UEFA-kupát (Porto), az Európa-ligát (Manchester United) és az Európa-konferencialigát (AS Roma) is megnyerte.


„Ez az én tetoválásom – írta a portugál edző az Instagram-bejegyzésében.A római emberek öröme inspirált engem arra, hogy elkészíttessem. Valami különlegesre gondoltam, valamire, amivel tiszteleghetek azon klubok előtt, melyekkel győztem az európai kupasorozatokban. Ugyanakkor egyedi tetoválást akartam, egy olyat, ami most csak nekem lehet… Alberto (Alberto Marzari tetoválóművész – a szerk.) mutatott nekem pár sablont, én csak néhány dolgon módosítottam. Íme, a tetkóm!”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik