Kép: Milánóba utazott El-meccsre, frissítette a Tinder-profilját

Vágólapra másolva!
2019.02.20. 18:58
Philipp Schobesbergerre, a Rapid Wien labdarúgójára fontos mérkőzés vár: csütörtök este az Európa-ligában az Interrel találkozik a csapata, a tét pedig a legjobb 16 közé jutás. Ennek ellenére úgy tűnik, a 25 éves osztrák középpályásnak egyelőre nem minden gondolata forog a meccs körül – legalábbis egy frissített Tinder-profilon található bemutatkozás erről árulkodik…

A La Gazzetta dello Sport beszámolója és a Twitteren keringő fotók szerint az osztrák futballista egy kis szórakozásra vágyott, ehhez pedig az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazást, a Tindert hívta segítségül.beszámolója és a Twitteren keringő fotók szerint az osztrák futballista egy kis szórakozásra vágyott, ehhez pedig az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazást, a Tindert hívta segítségül.

„Keresem a modellem. Csak két éjszakát vagyok itt, szóval jobb, ha sietsz” – írta a Milánóra aktualizált leírásába Philipp Schobesberger.

Philipp Schobesberger frissített Tinder-profilja (Fotó: Jack Kenmare/Twitter)
Philipp Schobesberger frissített Tinder-profilja (Fotó: Jack Kenmare/Twitter)

A Rapid Wien egyébként a hivatalos Twitter-oldalán reagált a hírre. A poszt szerint Schobesbergernek nincs Tinder-profilja, ráadásul nyolc éve boldog kapcsolatban él.

SK Rapid Wien on Twitter

Sorry @Gazzetta_it - Philipp #Schobesberger doesn't attend at #tinder - very happy relationship since 8 years! https://t.co/bK12vuZcdB



EURÓPA-LIGA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ

21.00:Internazionale (olasz)–Rapid Wien (osztrák) (Tv:Digi Sport2)
Az első mérkőzésen: 1–0 az Inter javára

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik