Kép: hová tűnt Ferran Torres mezéről a Barcelona címere?

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.02.18. 11:10
Csütörtökön a Facebook-oldalunkon egy képen már megmutattuk, hogy Ferran Torres, az FC Barcelona labdarúgója egy klubcímer nélküli mezt viselt a Napoli elleni Európa-liga-mérkőzés második félidejében. Felvetődik a kérdés, hogyan történhetett ez meg?

A választ még az FC Barcelonánál sem tudják… Ferran Torres első félidei szerelésével semmi gond sem volt, a szünetben azonban mezt cserélt, és az új dresszről hiányzott a klub logója, valamint a katalán együttest szponzoráló sportszergyártó cég emblémája is.

Sem Nike-embléma, sem Barca-címer Ferran Torres mezén (Fotók: AFP)
Sem Nike-embléma, sem Barca-címer Ferran Torres mezén (Fotók: AFP)

Az AS információi szerint nyomdai hiba történt, amit a klubnál már önmagában furcsállnak, de az külön rejtély, hogyan lehetséges az, hogy a mulasztást senki nem vette észre. Még a szertárosok sem…

Nincs tehát egyelőre válasz a kellemetlen szituációra…

Az első félidei szereléssel még semmi probléma sem volt
Az első félidei szereléssel még semmi probléma sem volt

A spanyol válogatott támadó egyébként ezt az esetet leszámítva is az este főszereplője volt a Camp Nouban: a második félidőben tizenegyesből ő egyenlített, de több nagy helyzetet is kihagyott a mérkőzés során. Kis túlzással egymaga eldönthette volna már Barcelonában a legjobb 16 közé jutásért kiírt párharcot. Xavi, a gránátvörös-kékek vezetőedzője a meccs után védelmébe vette játékosát. Részletek itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik