Herczeg büszke, hogy Dzsudzsák személyében klasszist neveltek ki

Vágólapra másolva!
2010.10.20. 18:19
Herczeg András, a DSVC klubmenedzsere egy nappal a PSV elleni Európa-liga-találkozó előtt sajtótájékoztatót tartott a Puskás Ferenc Stadionban. A szakvezető büszke rá, hogy Dzsudzsák Balázs személyében klasszisjátékost neveltek ki, aki ellen most furcsa lesz pályára lépni.
Herczeg büszke Dzsudzsákra (Fotó: Havran Zoltán)
Herczeg büszke Dzsudzsákra (Fotó: Havran Zoltán)
Herczeg büszke Dzsudzsákra (Fotó: Havran Zoltán)
Herczeg büszke Dzsudzsákra (Fotó: Havran Zoltán)
Herczeg büszke Dzsudzsákra (Fotó: Havran Zoltán)

„Újra Európa-szintű nagycsapat ellen játszhatunk, akárcsak három hete a Sampdoria ellen – kezdte Herczeg András a sajtótájékoztatót. – A PSV egyértelműen a csoport favoritja. Genovában már jól játszottunk, több helyzetünk is volt, de nem tudtuk kihasználni őket. Nagyon bízunk benne, hogy sikerül megszereznünk az első gólunkat az Európa-liga csoportkörében.

SZAVAZÁS

Ön szerint mi lesz a Debrecen–PSV El-mérkőzés végeredménye?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Mi is kíváncsian várjuk, hogy Dzsudzsák Balázs hogyan fog játszani ellenünk. Tudom, hogy Balázs mindent meg fog tenni, és hajtani fog a pályán, de ismerem annyira, hogy nem fogja körbefutni a stadiont abban az esetben, ha betalál nekünk.”

Herczeg András úgy véli, hogy Dzsudzsák Balázs játéka sokkal racionálisabb lett az elmúlt években. A DVSC klubmenedzsere büszke rá, hogy Dzsudzsák személyében klasszist neveltek ki.

„Ha játszani fogok, azon leszek, hogy megállítsam Dzsudzsák Balázst – ezt már a sajtótájékoztatón megjelenő játékos, Nagy Zoltán mondta. – Ha pályára lépek, én találkozom a legtöbbet Dzsudzsival, tudom, hogy nem lesz könnyű ellene játszani.”

A holnap 19 órakor kezdődő Debrecen–PSV Európa-liga-találkozót honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti!

A PSV sajtótájékoztatójáról később olvashat!

A Debrecen–PSV találkozót a Story Tv4 élőben közvetíti csütörtökön 19 órától!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik