Ferencváros: Csercseszov a BL-nyolcaddöntőbe vezetné a Fradit

Vágólapra másolva!
2023.03.17. 23:28
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Magyar futballcsapat tizenkilenc év után élte meg a tavaszt nemzetközi kupaporondon, s bár a Ferencváros nem bírt a Leverkusennel, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző azt nyilatkozta: „Büszkének is kell lennünk, hiszen nem mindennapi utat tettünk meg a csapattal. Visszahelyeztük Európa térképére a magyar futballt, szurkolóink pedig megmutatták, ők a legjobbak!” A kupacsata után az FTC már csakis a bajnoki találkozóira koncentrál, de Csercseszov arról is beszélt, szerinte következő idényben mi lehet a Fradi célja a kupaporondon.

A bajnoki idényt még Michael Borisszal kezdte a Mol Fehérvár, következett a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor páros, de mivel ez a duó sem váltotta meg a világot (tizenkét bajnokin tizenhárom pont), érkezett a harmadik szakember, Bartosz Grzelak. A lengyel-svéd trénernek tíz bajnokija van arra, hogy elmozdítsa az együttest a 11., vagyis kieső helyről. A Vidi csatára, Kenan Kodro szerint a csapatnak szüksége volt egyfajta frissítésre és új elképzelésekre.

Százhúsz éves a Nemzeti Sport. Az ünnepi alkalomból szombati Képes Sport mellékletünkben ezen a héten felidézzük lapunk történetét. A 12 oldalas összeállításból többek között kiderül az is, milyen logókkal jelent meg az újság a kezdetektől napjainkig, kik álltak a szerkesztőség élén főszerkesztőként, és azt is megtudhatják, kik azok az újságíró kollégáink, akik élvonalbeli, illetve válogatott versenyzőként is sikereket értek el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik