(Fotó: Dömötör Csaba)

 

You can read the story in English here!

Mint ismert, februárban már három európai kupamérkőzést megrendeztek a Puskás Arénában: a Bajnokok Ligájában a RB Leipzig–Liverpool és a Borussia Mönchengladbach–Manchester City, míg az Európa-ligában a Wolfsberger AC–Tottenham Hotspur csata helyszíne volt Budapest.

A Molde–Granada mérkőzés Magyarországra „költöztetése” már szerepel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján folyamatosan frissített, a koronavírus-járvány miatti helyszínváltozásokat követő cikkben is.

Mint korábban beszámoltunk róla, a közeljövőben női BL-meccs is „érkezik” hazánkba: március 10-én Győrben, a Gyirmót stadionjában rendezik meg a Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató német VfL Wolfsburg és a norvég LSK Kvinner nyolcaddöntőjének visszavágóját.


Korábban horvátországi lapinformációk alapján arról írtunk, hogy a Tottenham–Dinamo Zagreb El-nyolcaddöntő egyik mérkőzése is Budapestre kerülhet, ám – mint az UEFA fent hivatkozott híréből is kiolvasható – a dilemma a pályaválasztói jog felcserélésével megoldódott: az első mérkőzés Londonban, a második Zágrábban lesz.