Európa-liga: „Magabiztosan mehetünk Magyarországra” - vélik a skótok

Vágólapra másolva!
2011.07.25. 15:24
Kifejezetten jól kezdte a skót labdarúgóidényt a Hearts csapata: a Paksi FC kupaellenfele az Európa-liga-selejtező előtt a Rangersszel ikszelt – idegenben. Nem csoda, hogy az edinburghi bordó-fehérek magabiztosak a csütörtöki találkozó előtt.

„Önbizalmat meríthetünk szombati teljesítményünkből, és szükségünk is lesz erre, mert nagy európai kupameccs jön. Az előző idényben pokoli keményen dolgoztunk azért, hogy indulhassunk az El-ben, és ennek megfelelően állunk a csütörtöki mérkőzéshez. Magabiztosan mehetünk a szombati meccs után Magyarországra, jó eredményt akarunk elérni” – vélekedett Ryan McGowan, a Hearts védője.

A Hearts menedzserének, Jim Jefferiesnek három sérült okoz fejfájást: kérdéses Andy Webster, David Templeton és Mehdi Tauil játéka Székesfehérváron.

„Webster azt mondta a Rangers-meccs előtt, hogy rendben van, de érezte még a lágyéksérülését, és nyolc perc után cserét kellett kérnie – igaz, Eggert Jónsson kitűnően helyettesítette. Templeton a fejét verte be, Mehdi pedig kapott egyet, meglátjuk, tudják-e vállalni a játékot” – mondta a tréner a Scotsmannek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik