Európa-liga: idegesen, bátortalanul játszottunk - Csank János

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 22:44
Letörten nyilatkozott Csank János, a KF Tirana ellen az Európa-ligától elbúcsúzó Zalaegerszegi TE vezetőedzője a ztefc.hu-nak.

„Gratulálunk az ellenfelünknek, jobban játszott, mint vártuk – értékelt a szakvezető. – Idegesen és bátortalanul futballoztunk, de nem volt teljes a csapat koncentrációja sem. A kapu előtti helyzeteknél rendre rossz döntéseket hoztunk, emellett mindkét kapus nagyszerű napot fogott ki. Nem vállaltuk be azokat a dolgokat, amiket ilyen szinten egyszerűen meg kell csinálni. Ellenfelünk gyorsan védekezett, szervezetten játszott, ez kissé meglepett bennünket. Csalódás, hogy egyik mérkőzésen sem tudtunk betalálni, de ami elszomorít, hogy a játékunkban egyszerűen nem volt benne a gól..."

„Sajnos elszalasztottuk annak a lehetőségét, hogy egy holland első osztályú csapattal megmérkőzzünk. A kiesésben viszont annyi jó mindenképp van, hogy nyugodtan készülhetünk a bajnokságra, és helyrehozhatjuk az önbecsülésünket! Szurkolóinktól elnézést kérünk, végig kitartóan buzdítottak bennünket, nem ilyen játékot érdemeltek" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik