El: Zachariassen azt hitte, lesen volt, először nem mert örülni a góljának…

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.10.28. 08:08
Kristoffer Zachariassen széles mosollyal érkezett meg a Ferencváros AS Monaco elleni, 1–1-re végződő Európa-liga-csoportmérkőzése után az interjúzónába. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy gólt szerzett, a zöld-fehérek egy fordulóval a csoportkör vége előtt megnyerték kvartettjüket, s bejutottak a nyolcaddöntőbe.  

„Tökéletes passzt kaptam Tokmactól, boldog voltam, amikor láttam, hogy bement,de nem mertem mindjárt ünnepelni, mert attól tartottam, hogy lesen voltam. Néztem a partjelzőt, felemeli-e a zászlaját, s amikor nem tette, az csodálatos érzés volt.Pláne, hogy a tábor előtt lőttem a gólt. Ez a világ legjobb érzése!”– idézte fel a góljátKristoffer Zachariassen,aki úgy véli, karrierje legfontosabb találatát szerezte az AS Monaco ellen.

Miután a Ferencvárosnak a csoportjából való továbbjutáshoz elég volt a döntetlen is, ráadásul a Crvena zvezda legyőzte a Trabzonsport, a zöld-fehérek csoportelsőként jutottak az Európa-liga nyolcaddöntőjébe. Videónkban Zachariassen a lefújás és a szurkolókkal közös ünneplés pillanatait is felidézi, s beszél arról is, hogy a Monaco most jobban tisztelte őket, mint az első meccsen. Továbbá kiemeli, hogy ezt a sikert igazi csapatmunkával érték el.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ
H-CSOPORT
FERENCVÁROS–MONACO 1–1(0–1)
Budapest,Groupama Aréna,20 517néző.Vezette:Jorgij (albán)
Ferencváros:Dibusz – Wingo, Botka, S. Mmaee, Pászka (Nguen, 65.) – Vécsei (Besic, 56.), Laidouni – Adama Traoré, Gojak (Marquinhos, a szünetben; Esiti, 90+1.), Zachariassen – R. Mmaee.Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov
Monaco:Nübel – Disasi, Maripán, Badashile – Vanderson (Diatta, 40.), Golovin, Mo. Camara, Yu. Fofana (Jean Lucas, 83.), Caio Henrique – Volland (Embolo, 83.), Ben Yedder.Vezetőedző:Philippe Clement
Gólszerző:Zachariassen (81.), ill. Ben Yedder (31.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
Crvena zvezda (szerb)–Trabzonspor (török) 2–1(Katai 37., Pesic 64., ill, Bakaszetasz 39.)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS53118–8010
2. Monaco52125–7–27
3. Trabzonspor52310–9+16
4. Crvena zvezda5238–7+16

A csoportokban azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmények rangsorolnak, utána az összesített gólkülönbség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik