El: vizsgálódik a West Ham a német kommentátorok megtámadása miatt

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.29. 12:02
null
A fehér mezben játszó Frankfurt 2–1-re nyert Londonban (Fotó: AFP)
A West Ham United vizsgálatot indított azért, mert szurkolói közül néhányan megtámadták az egyik német rádió kommentátorait a labdarúgó Európa-liga elődöntős párharcának csütörtök esti első mérkőzésén, amelyen az Eintracht Frankfurt 2–1-es győzelmet aratott Londonban – írja az MTI.


A Hessischer Rundfunk regionális rádiónak dolgozó Philipp Hofmeister és Tim Brockmeier azt állították, hogy az első félidőben, a West Ham egyenlítő gólja után a hazai szurkolók megtámadták őket. A két riportert a félidőben más helyekre ültették át.

A West Ham pénteken közölte, tud az incidensről és azon dolgozik, hogy azonosítsa az elkövetőket. A londoni egyesület szóvivője azt mondta, zéró toleranciát alkalmaznak, és ha sikerül azonosítani a tetteseket, az adataikat továbbítják a rendőrségnek, valamint kitiltják őket a stadionból és külföldre sem utazhatnak a csapattal.

A West Ham vasárnap az Arsenalt fogadja az angol bajnokság 35. fordulójában, a Frankfurt elleni visszavágót pedig jövő csütörtökön játssza Németországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik