El: utazás, nyakkendő – ő lesz az egyetlen „szurkoló” a Fradi meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 13:36
null
De Haan útja az Üllői útra (Fotók: destentor.nl)
Egyszer, az esküvőjén viselt nyakkendőt Henk de Haan, aki egyetlen holland szurkolóként a helyszínen tekintheti meg a Ferencváros–Go Ahead Eagles Európa-liga-selejtezőt.

„Amikor elindultam otthonról, volt egy kis izgalom bennem, de aztán megláttam a srácokat a repülőtéren, és megnyugodtam. Igazi élmény számomra. A repülőn odajött mindenki hozzám, üdvözöltek, kezet fogtak” – mondta Henk de Haan, aki ma olyan dolgot lesz kénytelen elviselni, amit élete folyamán nem sokszor.

„Hatvanegy éves vagyok, de még nem viseltem nyakkendőt. Illetve egyszer, amikor megházasodtam.”

 

Megírtuk, hogy De Haan két fő részére szóló belépőt nyert a holland csapat első idegenbeli El-meccsére. Ebben még semmi különös nem lett volna, ám a Sasok a Ferencvárossal kerültek össze, amely zárt kapuk mögött kénytelen fogadni a holland csapatot. Mi lett a megoldás? A Go Ahead Eagles vezetősége elnökségi tagnak nevezte ki De Haant, aki így feleségével együtt a VIP-páholyból élvezheti a kedvencek Üllői úti fellépését.

 

Az újdonsült elnökségi tag kalandját pedig tisztességgel dokumentálják: van olyan holland honlap, amelyen képgaléria is megjelent róla. Ezekből szemezgettünk.

 

 

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik