El: Torinóban rendezik meg az MU–Real Sociedad mérkőzést

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.02.09. 18:46
null
A Juventus stadionjában rendezik meg az MU Real Sociedad elleni El-meccsét (Fotó: Getty Images)
Torinóban rendezik meg a jövő csütörtöki Real Sociedad–Manchester United mérkőzést az Európa-liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójában, míg a Benfica–Arsenal párharc első felvonására Rómában kerül sor.

A spanyol csapat azért nem tudja hazai pályán fogadni a Premier League második helyezettjét a párharc első meccsén, mert a hatóságok lezárták a határokat olyan országok – így Nagy-Britannia előtt is –, ahol a koronavírus új variánsa terjed. A találkozó jövő csütörtökön 18.55-kor kezdődik a Juventus stadionjában, a visszavágót február 25-én játsszák az Old Traffordon.

Emellett azt is bejelentették – hasonló okokból –, hogy a Benfica–Arsenal Európa-liga párharc első felvonását szintén Olaszországban, Rómában rendezik majd meg.

Hétfőn vált hivatalossá, hogy az Európa-ligában a norvég Molde FK és a német Hoffenheim mérkőzését a spanyolországi Villarrealban rendezik. A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében az RB Leipzig–Liverpool és a Borussia Mönchengladbach–Manchester City meccsnek a budapesti Puskás Aréna ad otthont.

Az Atlético Madrid–Chelsea BL-nyolcaddöntő első mérkőzésének új helyszínét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de előfordulhat, hogy Budapesten rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik