Myrto Uzuni szerint több volt a mérkőzésben (Fotó: Tumbász Hédi) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

 
Peter Stöger: Nem véthetünk olyan hibákat, amikből kaptuk a gólokat

Myrto Uzuni, a Ferencváros gólszerzője:
„Nagyon csalódott vagyok. Mindent megtettünk, de ilyen a futball. Kaptunk két balszerencsés gólt. Domináltunk, de pechesek voltunk. Fejlődnünk kell a következő mérkőzésekre. A gólom? Keményen dolgozom, az ilyen pillanatokért edzek, de ez nem fontos, elveszítettük a meccset. Mindenkinek köszönöm, hogy kijött a stadionba, nagyon sokat segítenek a szurkolóink.”

Botka Endre, a Ferencváros védője:
„Azt éreztem a szünetben, hogy sokkal több van ebben a mérkőzésben, és a második félidőben meg tudjuk nyerni. Az elejétől kezdve nyomtunk, próbáltunk betalálni, hihetetlen, hogy ilyen peches gólokkal kaptunk ki. Az apróságokon – például hogy a szögletnél még közelebb álljunk – kell finomítani. Nem éreztem veszélyesnek a Betist, nem is nagyon volt nagyobb lehetősége. Hátul uraltuk a helyzetet, tényleg sajnálom, hogy ilyen gólokat kaptunk.”

Vécsei Bálint, a Ferencváros középpályása:
„Fel tudtuk venni a versenyt, jól játszottunk. Elkerülhető gólt kaptunk, a végén próbáltunk mindent feltenni egy lapra, aztán balszerencsés helyzetből ismét betaláltak. Mindenki bátran játszott, végig meccsben voltunk. Talán még dühösebbek lehetünk, mint a Leverkusen ellen, több volt ebben. Jól dolgoztunk együtt védekezésben és támadásban is, bátran hoztuk ki a labdát. Nyilván próbáljuk a pozitívumokat kiragadni, de mikor, ha nem most szereztünk volna egy vagy három pontot?”

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
G-CSOPORT
Ferencváros–Real Betis (spanyol) 1–3
(Uzuni 44., ill. Fekir 17., Wingo 76. – öngól, Tello 90+5.)
Budapest, Groupama Aréna, 16 759 néző. Vezette: Reinsreiber (izraeli)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
Celtic (skót)–Bayer Leverkusen (német) 0–4 (Hincapie 25., Wirtz 35., Alario 58. – 11-esből, Adli 90+4.)

A G-CSOPORT ÁLLÁSA 
1. Bayer Leverkusen 2 2 6–1 +5 6
2. Betis 2 2 7–4 +3 6
3. FERENCVÁROS 2 2 2–5 –3 0
4. Celtic223–8–50