El: „Szenzáció” – az Iváncsa gratulált a Ferencvárosnak a csoportelsőséghez

Vágólapra másolva!
2022.10.28. 12:57
Mint arról beszámoltunk, a Magyar Kupában a Ferencvárost kiejtő NB III-as csapat, az Iváncsa meghívást kapott az FTC-től a Fradi Monaco elleni Európa-liga-csoportmérkőzésére, melynek eleget is tett. A klub most a nagy siker után közleményt adott ki.

„Gratulálunk, Ferencváros! (...) és köszönjük!” – olvasható a klub honlapján.

„Ha nem is könnyedén, de végül csak meglett az az egy pont, a CSOPORTELSŐSÉG, és ez egy hatalmas futballsiker!” Hozzátették, hogy szenzációs eredmény született, és köszönik a meghívást.

„Köszönjük, hogy csapatunk minden tagja (játékosok, edzők) a klub vezetőivel együtt személyesen élhette át a magyar futball újabb nagy sikerét!

KÖSZÖNJÜK, FERENCVÁROS, SOK SIKERT KÍVÁNUNK A KUPATAVASZRA!

Az FTC sikere számunkra is erőt adhat a Magyar Kupa folytatására, ahol ugyan újfent nem esélyesként lépünk majd pályára a tavaszi szezonban, de a Groupama Arénában, mi több, előtte az iváncsai Károlyi István sporttelepen is bebizonyosodott, hogy a futballban valóban bármi, még a csodák is megtörténnek!”

A teljes közlemény ide kattintva olvasható el!

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ
H-CSOPORT
FERENCVÁROS–MONACO 1–1(0–1)
Budapest,
Groupama Aréna,20 517néző.V:Jorgij (albán)
Ferencváros:Dibusz – Wingo, Botka, S. Mmaee, Pászka (Nguen 65.) – Vécsei (Besic, 56.), Laidouni – Adama Traoré, Gojak (Marquinhos, a szünetben, Esiti, 90+1.), Zachariassen – R. Mmaee.Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov
Monaco:Nübel – Disasi, Maripán, Badashile – Vanderson (Diatta, 40.), Golovin, Mo. Camara, Yu. Fofana (Jean Lucas, 83.), Caio Henrique – Volland (Embolo, 83.), Ben Yedder.Vezetőedző:Philippe Clement
Gólszerző:
Zachariassen (81.), ill. Ben Yedder (31.)

GÓLVIDEÓK ITT!

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS53118–8010
2. Monaco52125–7–27
3. Trabzonspor52310–9+16
4. Crvena zvezda5238–7+16

A csoportokban azonos pontszám esetén először az egymás elleni eredmények rangsorolnak, utána az összesített gólkülönbség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik