„Tudjuk, hogyan kell játszani, tudjuk, hogyan kell küzdeni. Megteszünk mindent a továbbjutásért!” (Fotó: nk-osijek.hr)

 

A klubhonlap kiemeli, hogy a magyar válogatott középpályás a Mol Fehérvár, az Asztana és az NK Osijek színeiben is szerepelt már a nemzetközi kupaporondon – a tranfermarkt.de adatai szerint összesen 25 meccsen lépett pályára –, így rutinosan várja a Baselhez hasonló szintű ellenféllel szembeni párharcot is.

„Alig várom már a meccset! Érdekes és fontos vizsga lesz számunkra. Az ellenfél az előző idényben a legjobb nyolc közé jutott, ugyanakkor így is van esélyünk győzni, ami remek lenne. Meg kell tennünk mindent telhetőt a pályán, hogy a következő körbe jussunk” – idézi Kleinheisler Lászlót a klubhonlap.

A 29-szeres válogatott futballista szerint a helyes mentalitás a kulcs a csütörtöki összecsapáson.

„Nem lehet kérdéses, hogy kiváló csapat ellen lépünk pályára, mi mást lehetne mondani arra a gárdára, amely negyeddöntőig jutott az előző kiírásban. Még sosem játszottam a Basel ellen, de tudom, hogy kiváló játékosai vannak. Viszont én sosem félek! Hiszem, hogy a Rijeka elleni meccshez hasonló mentalitást mutatunk be, és akkor nagyon komolyan kell venni minket. Tudjuk, hogyan kell játszani, tudjuk, hogyan kell küzdeni, tegyünk meg mindent, amit tudunk a továbbjutásért!” – tette hozzá.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
20.45: NK OSIJEK (Eszék) (horvát)–Basel (svájci) – élőben az NSO-n!