El: reggel 9-kor játszottak, a lettek jutottak tovább

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.18. 11:12
null
Reggelre maradt a folytatás (Fotó: Twitter,RigaFC)
Csütörtök este egy kivételével az összes második körös selejtezős párharc lezajlott az Európa-ligában. A lett Riga FC és a San Marinó-i Tre Fiori mérkőzését még az első félidőben félbeszakította a játékvezető az időjárási körülmények miatt, s a meccset péntek reggel 9 órától folytatták.


A lettek a Skonto Stadionban fogadták San Marinó-i ellenfelüket csütörtök este az Európa-liga-selejtezőjének második körében, ám az összecsapást nyolc perc elteltével félbeszakította a játékvezető az erős szélre hivatkozva. A meccs ezt követően még folytatódott, ám az időjárási körülmények nem enyhültek, így a csapatok és a helyi hatóságok arra a döntésre jutottak, hogy el kell halasztani a mérkőzés további részét – derül ki az UEFA közleményéből.

A párharcot szokatlan időpontban, péntek reggel 9 órától folytatták a felek, miután a döntésben részt vevők úgy ítélték meg, hogy ekkor lesz a legalkalmasabb az időjárás, hogy befejezhessék a mérkőzést. A továbbjutó az előzetesen jóval esélyesebb hazai csapat, a Riga FC lett, amely Pedrinho 57. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Tre Fiorit.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ

Riga FC (lett)–Tre Fiori (San Marinó-i) 1–0
A vastag betűvel szedett győztes továbbjutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik