El: Nem vagyok mérges a vereség miatt – Csercseszov

Vágólapra másolva!
2022.11.03. 21:20
null
Csercseszov nem mérges a vereség miatt (Fotó: MTI)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Európa-liga H-csoportjának 6. fordulójában a Ferencváros 1–0-s vereséget szenvedett a Trabzonspor vendégeként. A magyar együttes már biztosan továbbjutott a nyolcaddöntőbe, míg a török bajnok a győzelem ellenére is az Európa-konferencialigában folytatja. A mérkőzés után Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője értékelt a sajtótájékoztatón.


– Ezt a vereséget gyorsan el kell felejteni?
– Jól futballozó csapat otthonában léptünk pályára, a Trabzonspor számára még volt tét, hiszen a riválisunknak mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy életben tartsa a reményt a második helyre. Persze, mi is győzni szerettünk volna, de ez nem jött össze. Az első helyen végeztünk, ezzel számunkra véget ért a csoportkör, jó érzéssel várjuk a folytatást.

– A vereség miatt azért mérges, vagy ez az a találkozó, ami után nem tudja kritizálni a játékosait?
– Első helyen végeztünk a csoportban, bennünket csakis ez érdekel. Negyvenhét év után szerepelhet a Ferencváros a nemzetközi kupasorozat tavaszi folytatásában – azért ezt sem szabad elfelejteni, és persze hogy nem is vagyok mérges emiatt.

– Ezt a mérkőzést is elemzi a szakmai stáb, vagy már nincs különösebb jelentősége ennek a csatának?
– Természetesen minden egyes mérkőzést elemzünk, mert a tanulságok nélkül nem tudunk tovább fejlődni. Márpedig mi még jobbak szeretnénk lenni!

EURÓPA-LIGA
H-CSOPORT
6. FORDULÓ
TRABZONSPOR (török)–FERENCVÁROS 1–0
Trabzon,
Senol Günes Stadion. Vezette: Harm Osmers (Robert Kempter, Dominik Schaal) – németek
TRABZONSPOR: Cakir – Stryger Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Elmali – Sziopisz, Hamsík (Gbamin, 62.) – Ömür (Ünüvar, 70.), Bakaszetasz (Bardi, 69.), Trezégé (Haspolat, 85.) – Yazici (Djaniny, 62.).Vezetőedző:Abdullah Avci.
FERENCVÁROS: Dibusz – Wingo, Knoester, S. Mmaee, Pászka (Redzic, 90+1.) – Vécsei, Esiti (Mercier, 61.), Laidouni – Zachariassen, R. Mmaee, Nguen (Kovacevic, 81.).Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov.
Gólszerző:
Bakaszetasz (7.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A H-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. FERENCVÁROS 6 3 1 2 8–9 –1 10
2. Monaco 6 3 1 2 9–8 1 10
3. Trabzonspor 6 3 3 11–9 2 9
4. Crvena zvezda 6 2 4 9–11 –2 6

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik