El: Nem sikerült pótolni Lanzafamét és Martínezt - Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 07:06
null
Rossinak (balra) nem tetszett, amit a játékosaitól látott (Fotó: Korponai Tamás)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján is kikapott a Budapest Honvéd a Vojvodinától, és 5–1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. Marco Rossi elismerte, a szerb csapat minőségben egyértelműen föléjük nőtt, míg Marco Nikolics szerint már a meccs előtt látta a nyugalmat a játékosain.

„Nehéz bármit is mondani két olyan találkozó után, ahol rengeteg hibát ejtett a csapat. A visszavágó előtt külön felhívtam a játékosok figyelmét, hogy a Vojvodina úgy érkezik ide, hogy várni fog a hibáinkra, és ezt mindenféleképpen el kell kerülni. Ehhez képest rögtön az első félidőben sikerült két olyan gólt kapni, ami ki nem kényszerített hibából következett, és ezzel megpecsételtük a saját sorsunkat. Látni kell, hogy nem kedvező változások történtek a játékoskeretben, elvesztettük Lanzafamét és Martinezt. Az ő pótlásuk nem sikerült megfelelő minőségű játékosokkal eddig. Nyilván még gondolkodhatunk igazolásokban, de egyelőre ez a keret nem éri el az előző évi erősségét. De az pozitívum, hogy sok tehetséges játékosunk van, tőlük várható jó teljesítmény, de nem rögtön. Fájó hibákat láttam a csapattól, amit nem engedhetünk meg magunknak. Minőségben ez a Vojvodina fölénk nőtt, ezt nem tudtuk kompenzálni" – idézi Marco Rossit a honvedfc.hu az El-kiesést követően.

„Gratulálok a Honvéd csapatának és vezetőedzőjének. Kemény ellenfelet ismertünk meg bennük, de mindenekelőtt saját játékosainknak gratulálok, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt két mérkőzésen. Jó volt látni a találkozó előtt a játékosokon a nyugalmat az öltözőben és megfelelő mentális állapotot, ami meg is mutatkozott az eredményben. Nagyon örülünk, hogy legalább még két mérkőzésen szerepelhetünk az Európa-ligában. Nálunk a bajnokság még nem kezdődött el, így ez további lehetőség, hogy a csapat összecsiszolódjon” – értékelt Marco Nikolics, a Vojvodina vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik