El: megsérült a Crvena zvezda védője, kérdéses az FTC elleni játéka

B. E.B. E.
Vágólapra másolva!
2022.10.04. 10:46
null
Milnunovics (balra) játéka kérdéses a Fradi ellen (Fotó: AFP)
Kérdésessé vált a Crvena zvezda védőjének, Nemanja Milunovicsnak a játéka a Ferencváros elleni, csütörtöki Európa-liga mérkőzésen. A szerb bajnok a legutóbbi El-fordulókban a Monaco és a Trabzonspor ellen is vereséget szenvedett, és a csoport utolsó helyén áll.


Nincs könnyű helyzetben a szerb bajnok, a Crvena zvezda az Európa-liga csoportkörében, miután két forduló után nulla ponttal áll kvartettjében, amelyet a Ferencváros vezet.

A helyzetüket csak nehezíti, hogy a hétvégi, Újvidék elleni mérkőzésen megsérült a csapat egyik védője, Nemanja Milunovics, nem kis fejtörést okozva ezzel Milos Milojevics vezetőedzőnek. A rutinos védő hiába próbált meg visszatérni a pályára pár perces ápolás után, szinte azonnal le kellett cserélni – és valószínűleg csütörtökön sem számíthat rá Milojevics a Fradi ellen.

A találkozót csütörtök este háromnegyed héttől rendezik a Crvena zvezda Stadionban. Csak emlékeztetőül, a Ferencváros eddig 100 százalékos teljesítménnyel, 6 ponttal vezeti a csoportot, a Trabzonspor elleni 3–2-es hazai és az idegenben szerzett 1–0-s Monaco elleni bravúrgyőzelem után.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ
H-CSOPORT

18.45: Crvena zvezda (szerb)–Ferencváros (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
18.45: Monaco (francia)–Trabzonspor (török)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FERENCVÁROS 2 2 4–2 +2 6
2. Trabzonspor 2 1 1 4–4 0 3
3. Monaco 2 1 1 1–1 0 3
4. Crvena zvezda 2 2 1–3 –2 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik