El: Laidouni még nem tett le az FTC elleni párharcról

Vágólapra másolva!
2023.03.02. 10:04
null
Laidouni szívesen visszatérne Budapestre, akár ellenfélként is (Fotó: AFP)
Nagy álma teljesült Aissa Laidouninak, a Ferencváros korábbi futballistájának azzal, hogy a téli átigazolási szezonban a német Bundesligában szereplő Union Berlinhez szerződött; a játékos szívesen játszana a Ferencváros ellen az Európa-ligában.

Erről beszélt többek között a tunéziai válogatott középpályás az M4 Sport Nemzeti Sporthíradó című műsorában adott interjúban, hozzátéve, hogy ugyan korán megkapta kezdőként a bizalmat, de tisztában van azzal, nincs biztos helye és minden mérkőzésen bizonyítania kell.

A 26 éves játékos megjegyezte, sokat beszélget Schäfer Andrással, a fővárosiak magyar válogatott középpályásával, sokat viccelődnek egymással és bízik benne, szép közös jövő áll előttük.
Laidouni arról is beszélt, nagyon szép lenne, ha az Union és a Ferencváros továbbjutna az Európa-ligában, és így akár a negyeddöntőben összekerülhetnének egymással.

„Jó lenne visszatérni Budapestre, találkozni a barátokkal, edzőkkel” – mondta a katari világbajnokságon nagyszerűen teljesítő futballista, aki kiemelte, továbbra is jó kapcsolatot ápol a zöld-fehérekkel, köztük Kubatov Gábor elnökkel és Hajnal Tamás sportigazgatóval.

Magyarországi emlékei közül kiemelte az Újpest felett aratott 6–0-s győzelmet, a tavalyi Bajnokok Ligája-selejtezőben a Slovan Bratislava búcsúztatását, illetve a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében való szereplést. Utóbbi sorozatban az FTC két évvel ezelőtt éppen az ő góljával győzte le a Bayer Leverkusent, amellyel jövő héten a nyolcaddöntőben ismét találkozik a magyar bajnok és kupagyőztes.

Hozzátette, biztos benne, hogy a Ferencváros a Bundesligában is megállná a helyét, mert az elmúlt években bizonyította, nagy dolgokra képes.

Az Union az Európa-liga mellett a Bundesligában és a Német Kupában is jól áll, Laidouni szerint óriási dolog lenne, ha az egyik sorozatban trófeát szerezne a gárda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik