El: Kevesen bíztak benne, hogy eljutunk idáig - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 21:34
A DVTK labdarúgócsapata 3–0-ra kikapott az FK Krasznodartól, és összesítésben 8–1-es vereséget szenvedett az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében. A mérkőzést a diósgyőriek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics értékelte.

„Meglehetősen erős csapat ellen játszottunk, a Krasznodar sajnos ebben a pillanatban sokkal jobb nálunk – ismerte el Szivics. – A lehetőségeinkhez mérten mindent kiadtunk magunkból, jó mérkőzést játszottunk, ezért büszke vagyok az együttesemre. Megvoltak a helyzeteink – ám gólt ezúttal sajnos nem sikerült szereznünk. Igyekeztünk futballozni, azaz nem csak a védekezéssel törődtünk! A nemzetközi kupaszereplés itt és most véget ért számunkra, boldogok lehetünk azonban, hogy egyáltalán eljutottunk idáig. Ebben ugyanis csak kevesen bíztak, amikor rajthoz álltunk.”Szivics. – A lehetőségeinkhez mérten mindent kiadtunk magunkból, jó mérkőzést játszottunk, ezért büszke vagyok az együttesemre. Megvoltak a helyzeteink – ám gólt ezúttal sajnos nem sikerült szereznünk. Igyekeztünk futballozni, azaz nem csak a védekezéssel törődtünk! A nemzetközi kupaszereplés itt és most véget ért számunkra, boldogok lehetünk azonban, hogy egyáltalán eljutottunk idáig. Ebben ugyanis csak kevesen bíztak, amikor rajthoz álltunk.”

A mérkőzésről bővebben ide kattintva olvashat.

EURÓPA-LIGA
3. SELEJTEZŐKÖR,
VISSZAVÁGÓ
FK Krasznodar (orosz)–DIÓSGYŐRI VTK 3–0 (1–0)
Krasznodar. Vezette:
Dingert (német)
FK Krasznodar:
Szinyicin – Markov, Granqvist, Martinovics, Burmisztrov – Laborde (Joaozinho, 61.), Pomerko, Konaté (Agejev, 76.) – Petrov, Wánderson (Ari, 61.), Izmajlov
DVTK:
Rados – Okuka, Debreceni, Kádár, Németh M. – Egerszegi (Bognár I., 40.), Nikházi – Bori, Gosztonyi (Csirszki, 70.), Marjanovics (Bacsa, 70.) – Takács T.
Gólszerző: Konaté (30., 55.), Ari (86.)
Továbbjutott:
a Krasznodar, 8–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik