El: indul a jegyértékesítés az FTC nyolcaddöntőjére a Puskás Arénába

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.20. 18:44
null
A ferencvárosi tábor a Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen a Puskás Arénában, 2020 őszén (Fotó: Török Attila)
A Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az UEFA elfogadta a klub kérését, és a Puskás Arénában fogadhatja az ellenfelét a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján, így megkezdődhet a jegyértékesítés is.

 

A Ferencváros a csoportjában az első helyen végezve jutott be a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa-ligában. Az ellenfél egyelőre nem ismert, de biztos, hogy a zöld-fehérek március 9-én idegenben lépnek pályára először, majd egy hét múlva, március 16-án jön a hazai visszavágó.

Kubatov Gábor a Nemzeti Sportnak adott interjújában jelentette be, hogy nem a Groupama Arénában, hanem a Puskás Arénában szeretnék fogadni az ellenfelet. A klub elküldte a helyváltoztatási kérelmét az UEFA-nak, a szervezet pedig jóváhagyta a kérést, így akár több mint 60 ezer néző előtt játszhat Sztanyiszlav Csercseszov csapata.

A Ferencváros közzétette a jegyvásárlással kapcsolatos tudnivalókat. Ebből kiderül, hogy a szezon- és El-csoportkörös bérletesek kedvezményesen vásárolhatnak belépőt.

Az „early bird” lelátói jegyeket négy kategóriában értékesítik, 8000, 11 000, 17 000 és 22 000 forintos áron. A leghűségesebb szurkolóknak kedvezmény jár: a bajnoki bérleteseknek 20 százalékos engedményt adnak, míg a (két- vagy hárommeccses) UEL-bérlettulajdonosok 10 százalékkal kedvezőbb áron juthatnak hozzá a tikettekhez.

A klub a közleményében jelezte, hogy a Groupama Aréna Jegypénztár december 23-án, pénteken a megszokott nyitvatartási időben várja a drukkereket. Az ünnepi időszak alatt a pénztár január 10-ig zárva tart. Emellett online felületen, a meccsjegy.fradi.hu oldalon az ünnepek alatt is, a nap 24 órájában lehet belépőt vásárolni.

A jegyvásárlással kapcsolatos további információkat ide kattintva olvashatja el!

A Ferencváros lehetséges ellenfelei:

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT RENDEZENDŐ RÁJÁTSZÁS PÁROSÍTÁSA
FC Barcelona
(spanyol)–Manchester United (angol)
Juventus (olasz)–FC Nantes (francia)
Sporting CP(portugál)–FC Midtjylland (dán)
Sahtar Doneck (ukrán)–Rennes (francia)
Ajax (holland)–Union Berlin (német)
Bayer Leverkusen (német)–AS Monaco (francia)
Sevilla FC (spanyol)–PSV (holland)
Salzburg (osztrák)–AS Roma (olasz)
A mérkőzéseket február 16-án és 23-án játsszák le.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik