El: Holmant nem teljesen egészségesen is elvitte a Slovan

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2019.08.13. 08:21
null
Holman (balra) győzelmet érő gólt szerzett a Dundalk ellen, kérdés, a visszavágón játszhat-e (Fotó: Szabó Miklós)
Bár nem százszázalékosan egészséges Holman Dávid, az első mérkőzés egyetlen góljának szerzője, a magyar válogatott labdarúgó így is elutazott a pozsonyi Slovannal Írországba, a Dundalk elleni Európa-liga-selejtező keddi visszavágójára.

 

„Minden hadra fogható futballistára szükségünk van a visszavágó előtt, hogy a legerősebb összeállításban állhassunk fel – mondta Ján Kozák vezetőedző a pozsonyi klub honlapjának a Dundalk elleni kedd esti mérkőzésre készülvén. – A kezdőcsapat kijelölésekor ugyanakkor a teljesen egészséges játékosok élveznek elsőbbséget. Lehet, emiatt nem a legerősebb összeállításunkban állunk fel Írországban, de szeretem forgatni a csapatot és a keret minden tagjának megadni a lehetőséget.”

Mint beszámoltunk róla, az aranyosmarótiak (a Zlaté Moravce) elleni szombati bajnokin (4–0) Holman szerezte az első gólt, de még az első félidőben megsérült, le kellett cserélni.

A Slovan 1–0-ra megnyerte az ír bajnok Dundalk elleni első mérkőzést, és ha továbbjut, a PAOK–Ajax BL-párharc vesztesével találkozik az El-csoportkörbe jutásért.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 3. KÖR, VISSZAVÁGÓ, keddi mérkőzések
18.00:
Nomme Kalju (észt)–F91 Dudelange (luxemburgi)
20.45:Linfield FC (északír)–Szutjeszka Niksics (montenegrói)
21.00:Dundalk (ír)–Slovan Bratislava (Pozsony, szlovák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik