El: Ha nem jutunk tovább, szégyellhetjük magunkat - Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 20:57
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén az NB I legutóbbi bronzérmese, a Budapest Honvéd a montenegrói Cselik Niksics vendégeként nyert 4–1-re. A hazaiaktól rendhagyó módon egy játékos értékelt, Vaszilje Jovovics, aki szerint megérdemelt az ellenfél sikere, míg a vendégek vezetőedzője, Marco Rossi nem volt elégedett a mérkőzés elején látottakkal, de utána tetszett a csapata teljesítménye.  

„Jól kezdtünk, az első húsz percben jól is játszottunk. Ezután a Honvéd ritmust váltott, és ekkor már nem tudtuk követni. Nagyon jól játszottak a magyarok, teljesen megérdemelt győzelmet arattak" – nyilatkozta a Cselik Niksics középpályása, Vaszilje Jovovics.Vaszilje Jovovics.

„A fociban ugyan minden megtörténhet, de nagy előnyt szereztünk. Az utolsó húsz percben nem koncentráltunk eléggé, a Cselik ekkor két-három olyan helyzetet is kialakított, amelyekből nagyobb baj is lehetett volna. Ezt a periódust leszámítva elégedett vagyok a látottakkal. Ha ezek után nem jutunk tovább, szégyellhetjük magunkat" – értékelte a mérkőzést a honvedfc.hu oldalon a Budapest Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik