El: Gerrard nem számíthat két védőjére a Lyon elleni meccsen

Vágólapra másolva!
2021.09.15. 16:44
null
Steven Gerrard (Fotó: AFP)
Vakarhatja a fejét a Rangers Olympique Lyon elleni kezdőcsapatának kijelölésekor Steven Gerrard, akinek elfogytak a bevethető középhátvédjei a csütörtökön esedékes Európa-liga-csoportmeccs előtt.

 

 

A svéd Filip Helandert a St. Johnstone elleni győztes mérkőzésen kellett lecserélni, mert megsérült a térde. Gerrard úgy tájékoztatta a sajtót, hogy Helandert az elmúlt 24 órában megműtötték, és közölte, belátható időn belül nem látjuk újra pályán a svéd bekket.

A védelem másik alappillérét, Connor Goldsont az stv news értesülései szerint szintén kénytelen lesz nélkülözni az egykori liverpooli klasszis. Goldson koronavírusos megbetegedés miatt kényszerült karanténba. Bár a kötelező elkülönítés ideje letelt, és Goldson kedden már együtt tréningezett a csapattal, a Rangers már nem nevezhette őt a Lyon elleni meccskeretbe. Ennek ellenére Gerrard optimista, és bízik abban, hogy vannak játékosai, akik szükség esetén pótolni tudják Helandert és Goldsont.

Védőin kívül a román Ianis Hagi sem állhat Gerrard rendelkezésére az első Európa-liga-csoportmeccsen. A román legenda, Gheorge Hagi fia a románok világbajnoki selejtezőire csatlakozott hazája válogatott keretéhez, de pozitív Covid-tesztet produkált, és karanténba kellett vonulnia. Gerrard reménykedik, hogy minél gyorsabban visszakapja labdarúgóját, mert a kormány engedélyezte a piros listás országokban tartózkodó játékosok bejutását Skóciába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik