El: a Napoli szlovák kapitánya először játszik a Slovan ellen

Vágólapra másolva!
2014.10.01. 19:16
Nem csak a Dinamo Moszkvával a PSV Eindhovent fogadó Dzsudzsák Balázs játszik korábbi klubja ellen csütörtökön az Európa-ligában, Marek Hamsík a Napoli csapatkapitányaként tér vissza szülőföldjére, a Slovan Bratislava elleni mérkőzésre.

„Nagyon különleges lesz számomra ez a meccs, sohasem játszottam még ellenfélként a Slovan stadionjában –mondta Hamsík, aki 2002-ben a pozsonyiaknál kezdte profi pályafutását, mielőtt 2004-ben a Bresciához szerződött, ahonnan 2007-ben állt tovább Nápolyba. – Örülök, hogy a szlovák gyerekek számára példakép lettem, ilyesmiről álmodtam, amikor én is gyerek voltam. A csapattársaim rengeteget faggatnak arról, mire számítsanak csütörtökön, milyen Pozsony, most tényleg a középpontba kerültem.” Hamsík, aki 2002-ben a pozsonyiaknál kezdte profi pályafutását, mielőtt 2004-ben a Bresciához szerződött, ahonnan 2007-ben állt tovább Nápolyba. – Örülök, hogy a szlovák gyerekek számára példakép lettem, ilyesmiről álmodtam, amikor én is gyerek voltam. A csapattársaim rengeteget faggatnak arról, mire számítsanak csütörtökön, milyen Pozsony, most tényleg a középpontba kerültem.”

A Napoli a Sparta Praha elleni 3–1-es sikerrel kezdte a csoportkört, a Slovan viszont súlyos, 5–0-s vereséget szenvedett a svájci Young Boys otthonában. A csütörtöki mérkőzés 19 órakor kezdődik, a DIGI Sport 1 élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik