El: a csehek nem győztek bocsánatot kérni a Leicestertől

Vágólapra másolva!
2021.02.18. 18:41
null
Kasper Schmeichel megkapta a magáét a csehektől (Fotó: AFP)
Az alaphang már biztosan meglesz a Slavia Praha és a Leicester City csütörtöki Európa-liga-mérkőzésén: a cseh csapat a meccs előtt a klub hivatalos YouTube-csatornáján keresztül, vélhetően akaratán kívül szólt be a „rókáknak”.

A csehek felvezető videójában az első számú célpont a Leicester City egyik legfontosabb játékosa, a kapus Kasper Schmeichel volt, akiről az egyik megszólaló, Jirí Hosek az erényei elismerése mellett azt mondja, egy szigorúbb edző öt-tíz kilogramm leadására kötelezné, és úgy tudja, ő az egyetlen játékos a Premier League-ben, aki a meze alatt fűzőt visel.

Hosek a Leicester akadémiájáról is kifejti a véleményét, mondván, nem épp a legjobb minőségű futballintézmények egyike, és azt is elárulja, nem szívesen lakna az Anglia középső részén fekvő városban.

Látva a hozzászólásokat, a cseh klub a hivatalos Twitter-oldalán és az elnökön, Jaroslav Tvrdíken keresztül is elnézést kért, kiemelve, hogy a Slavia nem szerette volna megbántani ellenfelét, mindannyian nagyon tisztelik a Leicestert, és várják a párharcot.

Kérdés, mit lépnek erre az angolok…

FRISSÍTÉS: az első mérkőzés 0–0-s döntetlennel ért véget.


AZ EMLÍTETT VIDEÓ


EURÓPA-LIGA, A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
18.55: Slavia Praha (cseh)–Leicester City (angol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik