El: A csapat erejét mutatja, hogy tíz emberrel rúgtunk még két gólt – Botka Endre

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.09.09. 08:58
A Ferencváros hetvenöt percig emberhátrányban játszott a Trabzonspor ellen az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában, mégis nyerni tudott 3–2-re. Botka Endre szerint a csapat erejét mutatja, hogy tíz emberrel is rúgtak még két gólt, Kristoffer Zachariassen a csapatszellemet emelte ki. 

„Végre egy egyszerű meccs volt, egy sima hétköznapi kis mérkőzés. Viccet félretéve, le a kalappal a csapat előtt, mindenki úgy küzdött, csúszott-mászott, hogy ennyire kompaktan még egyetlen mérkőzésen sem játszottunk. A csapat erejét mutatja, hogy tíz emberrel rúgtunk még két gólt” – értékelt jókedvűen Botka Endre a Trabzonspor legyőzése után.

Videónkban azt is elárulja, ezúttal mit mondott az öltözőben Sztanyiszlav Csercseszov, valamint megszólal Kristoffer Zachariassen is, aki elsősorban a csapatszellemet emelte ki a győzelem kulcsaként.

EURÓPA-LIGA, H-CSOPORT
1. FORDULÓ
FERENCVÁROS–TRABZONSPOR (török) 3–2
(3–1)
Budapest,Groupama Aréna,17 987néző.Vezette:Maresca (olasz)
Ferencváros:Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Knoester, Civic – Vécsei (Laidouni, 76.), Besic (Kovacevic, 89.) – Zachariassen, Nguen (Gojak, 76.), A. Traoré – F. Boli (Botka, 20.).Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov
Trabzonspor:Taha Tepe – Stryger Larsen, Bartra, Vitor Hugo (Elmali, a szünetben), Denswil (Djaniny, 72.) – Gbamin (Hamsík, a szünetben) – Ömür (Bozok, 60.), Bakaszetasz, Bardi (Yazici, a szünetben), Trezégé – Maxi Gómez.Vezetőedző:Abdullah Avci
Gólszerző:Nguen (5., 44. – a másodikat 11-esből), Adama Traoré (29.), ill. Maxi Gómez (39.), Bozok (71.)
Kiállítva:
Civic (16.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén

Crvena zvezda (szerb)–AS Monaco (francia) 0–1(Embolo 74.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik