Ekl: Történelmi sikert aratott csapatunk – Török László

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.07.28. 20:57
null
Török László a saját és az ellenfél csapatát is dicsérte (Fotó: Török Attila)
Kettős győzelemmel jutott a Kisvárda az Európa-konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójába. A Kajrat Almati elleni, 1–0-ra megnyert visszavágó után Török László vezetőedző értékelt. 

„Az első mérkőzésen azt beszéltük, jó lenne lehozni kapott gól nélkül, de a továbbjutás a második meccsen dőlt el – mondta Török László. Arra kellett figyelnünk, hogy kompaktak, fegyelmezettek legyünk, és ez sikerült is. Mindenkinek köszönjük, aki ezért a sikerért dolgozott, elsősorban a csapatnak, amely történelmi sikert aratott. Voltak ragyogó ütemű labdaszerzéseink, de sokszor elkapkodtuk a befejezéseket. Amikor türelmesebbek voltunk, akkor veszélyesebbek is voltunk az ellenfél kapujára. Az Almatit is dicsérni kell, hiszen sokkal veszélyesebben futballozott, mint az első meccsen. Kicsit fordulópont volt, amikor hármat is cseréltem, előre mindenféleképpen kellett frissíteni, ezt meg is beszéltük, hiszen nagyon sokat dolgoztak a támadóink. Háromszor is változtattunk a felálláson a meccs közben, elfáradtak, de a cserék is remekül szálltak be.”

Kirill Keker, a Kajrat Almati vezetőedzője először is gratulált a Kisvárdának a továbbjutáshoz, majd elmondta, sajnálja, hogy egyik mérkőzésen sem sikerült gólt lőniük, van min dolgozniuk.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Kisvárda Master Good–Kajrat Almati (kazah) 1–0 (1–0)

Kisvárda,Várkerti Stadion.Vezette:Theuli (ciprusi)
KISVÁRDA:Odincov – Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni – Karabeljov, Ötvös (Lucas, 87.) – Asani (Camaj, 72.), Makowski (Melnyik, 58.), Navrátil (Czérna, 72.) – Mesanovic (Ilievszki, 72.).Vezetőedző:Török László
KAJRAT:
Usztyimenko – Szadibekov, Vaszin, Bagnack (Kaszabulat, 76.) – Asztanov, Krahkovszkij, Ulsin (Uszenov, 27.; Svirev, 61.), Kejler – Joao Paulo, Susenacsev, Aljkulov (Tkacsenko, 76.).Vezetőedző:Kirill Keker
Gólszerző:Mesanovic (39.)
Továbbjutott:a Kisvárda, 2–0-s összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik